Handelsbetingelser

GoodieDrop – En månedlig GoodieDrop til kat og hund

Hjemmesiden www.goodiedrop.dk drives af firmaet:

 

Janssen Gruppen
Benjamin Janssen
CVR-nr.: 31680891
www.janssen-gruppen.dk
Email: benjamin@goodiedrop.dk eller kontakt@janssen-gruppen.dk

 

Nedenstående vilkår er gældende for handel på www.goodiedrop.dk (Janssen Gruppen),i det følgende benævnt ”GoodieDrop”.
Ved at bruge www.goodiedrop.dk accepterer du handelsvilkårene.

Om GoodieDrop

GoodieDrop er en månedlig overraskelse kasse fyldt med forkælelse til din Hund eller din Kat. GoodieDrop tilbyder en månedlig service til din kat/hund hvor vi, hver måned, sender en GoodieDrop Box med nyt indhold. Indhold afhænger af den valgte abonnement. Tilmelding på goodiedrop.dk fungerer som en abonnement service og boxen udsendes hver måned.

Abonnement Typer

På goodiedrop.dk er der 6 forskellige typer abonnement:
Til Hund kan du du kan vælge mellem

  • – Godbidderbox som inholder godbidder og snacks,
  • – Legetøjbox som inholder spændende legetøj,
  • – Godbidderbox + Legetøjbox som inholder spændende legetøj, godbidder og snacks.

Til Kat kan du du kan vælge mellem

  • – til 1 Kat, Godbidderbox + Legetøjbox som inholder spændende legetøj, godbidder og snacks.
  • – til 2 Katte, Godbidderbox + Legetøjbox som inholder spændende legetøj, godbidder og snacks.
  • – til 3 Katte, Godbidderbox + Legetøjbox som inholder spændende legetøj, godbidder og snacks.

Abonnement aftalen

En bindende aftale mellem køber og GoodieDrop er først indgået, når første bestilling er gennemført. Aftalen er således at kunden acceptere køb af valgte abonnement og at abonnement fornyes automatisk herefter, kunden kan når som helst afmelde uanset valgte abonnement. GoodieDrop er en abonnementstjeneste, der automatisk fornyet (den 1. i hver måned).
Ved køb giver du automatisk GoodieDrop lov til løbende at trække betaling for dit abonnement indtil du opsiger din abonnementsaftale. Du skal være mindst 18 år for at kunne tegne et abonnement på GoodieDrop.

Levering

Vi sender alle GoodieDrop Boxen ud med transportør valgt af os d. 1. hverdag i måneden. Alle GoodieDrop Boxen bliver sendt uden omdeling til nærmeste posthus/postbutik/pakkeboks/pakkeshop. Alle forsendelser ved køb leveres uden omkostning for kunden. Din første leverance bliver altid sendt indenfor 1-4 hverdage efter din tilmelding. Vi sender kun til danske adresser.

Pris og betalingsbetingelser

Der betales kun for én måned af gangen, efterfølgende måneder trækkes automatisk når den pågældende måneds box er afsendt. Alle priser er angivet i DKK og er inkl. moms.
GoodieDrop modtager betaling via betalingskort eller bankoverførsel. Vi modtager disse betalingskort: med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Kortgebyret er på 2,25% ved hver transaktion.

Afmelding/Opsigelse

Der er ingen binding, idet forståes at, Du og GoodieDrop kan til enhver tid og uden begrundelse opsige abonnementet til ophør ved leverancen af den næste måneds pakke.
Du afmelder dit abonnement via “Min Konto” siden.

Reklamation og garanti

GoodieDrop afgiver ikke selvstændig reklmation eller garanti for produkterne, men vi vil så vidt muligt forsøge at erstatte beskadigede varer eller supplerer med andet i samme prisklasse, hvis varen er i GoodieDrop besiddelse.
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i kundens besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til kunden.

Refundering og fortrydelsesret

Der er 30 dages fuld fortrydelsesret på dit køb, fra det tidspunkt hvor du modtager den første GoodieDrop Box.
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du indenfor 30 dage fra modtagelsen af din første GoodieDrop sende os en utvetydig meddelelse om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det er altså ikke nok blot at returnere varen, eller undlade at hente den på posthuset.
Vi tilbagebetaler beløbet for GoodieDrop når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som køber der dækker udgiften til returfragten.
Pengene vil være tilbage på din konto i løbet af ca. 5-10 bankdage.
Returnering skal ske til:

GoodieDrop.dk
c/o Janssen Gruppen
Spaden c 2 st 2
2630 Taastrup
Danmark

Vi anbefaler at du sender GoodieDrop tilbage som en pakke via Post Danmark, da det så kan bevises at den er blevet sendt, såfremt at vi ikke skulle modtage den.

Forbehold for ændringer:

Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Hvis der foretages ændringer der vedrører eksisterende kunder, vil information blive sendt på e-mail.

Handelsbetingelser for GoodieDrop.dk er senest opdateret 01.12.16.